jueves, octubre 07, 2010

La nueva normativa de la F.C.F.

La nueva normativa de la F.C.F. que se implantará esta próxima temporada 2010-11 en lo que respecta a la categoría de Infantiles, tiene dos apartados que son los que más destacan por su novedad, son los artículos 187 y 218, vamos a recordar un poco en contenido de ambos artículos:

Article 187è

  • La durada dels partits serà en Infantils: 72 minuts en quatre temps de 18.

Article 218è
  • En les competicions dInfantils, Alevins, Benjamins, Prebenjamins, Femení Infantil Aleví i Femení Base cada jugador o jugadora haurà de jugar com a mínim un període sencer dels tres primers, de forma que abans de començar el quart període han d’haver participat la totalitat de jugadors convocats.
  • Al llarg dels tres primers períodes no es podran efectuar canvis, sinó únicament en els descansos entre els mateixos, excepte lesió. Durant el quart període cada equip podrà demanar a l’àrbitre i efectuar canvis en dues ocasions, podent utilitzar en el seu benefici per a substituir jugadors propis el moment en què l’equip adversari sol•liciti permís per a fer-ho.
  • L’incompliment de la disposició continguda en aquest apartat relativa a la participació mínima obligatòria de cada jugador o jugadora comportarà l’aplicació del previst a l’article 293 del present Reglament.

0 comentarios:

Publicar un comentario

En este blog InfantilsJabacTerrassa puedes realizar tus comentarios. Entra tu comentario...

___
Emoticonos que podeis usar en los comentarios
:) ;) :$ :( :D :P



Bye, bye... Adiós... Adeu...
ir arriba